Select Page
 A Home Away From Home

  Accommodation

  Reviews

Reviews

Exceptional

Kim D - May 2023

Highly recommended – excellent experience

Pristine and thoughtful and quality touches like tea, toiletries.

Eileen H – May 2023

Gerieflike luuksheid

Ons was n groep van 5 dames wat vreeslik lekker gebly het. Die kombuis is wonderlik ingerig met hoë kwaliteit inhoud. Die beddens was gemaklik. Die feit dat elke kamer sy eie badkamer het, maak dit absloluut ideal vir groepe. Kan dit definitief aanbeveel.

Goed toegerus, Uitstekende eienaar

Alles wat jy benodig is daar. Jy het jou eie in en uitgang.

Jaco V - Mei 2023

Beautiful, clean and pleasant stay.

Beautiful and modern. Friendly welcome. Equipped with everything you need for a comfortable stay

Lizel H – Mei 2023

Superior accommodation

Beautifully decorated and designed, very comfortable and spacious, luxurious bedding, a well equipped kitchen, pretty, quiet location, a very friendly and accommodating host all make the perfect venue for a very special family gathering.

Penny N – Apr 2023

We had a wonderful visit and will definitely visit again.

Schoeman - April 2023

n Super gemaklike, baie stylvolle en luukse blyplek. Ons was net spyt dat ons nie n week daar kon kuier nie.

Luuks, in die hartjie van Wellington. n Onverwagse juweel wat ons bly is ons ontdek het. Sal beslis weer teruggaan.

Minette J – Feb 2023

Exceptional

A perfect self catering, its in the name! Definitely is Perfect. From the kitchens to bathrooms and rooms everything I loved in this house, It is absolutely gorgeous. Modern and very clean. Wish we stayed longer. Thanks so much for accommodating us. Will definitely recommend A Perfect Self catering.

Chane G – Jan 2023

Superb

Arshaan D – Jan 2023

Exceptional

Mia G – Dec. 2022

Very clean, neat and have all the facilities needed.

Weekend stay for 60th birthday in Wellington, spot was great.

Neil C - Nov 2022

Superb

Richard R – Dec 2022

Gerieflike luuksheid

Ons was n groep van 5 dames wat vreeslik lekker gebly het. Die kombuis is wonderlik ingerig met hoë kwaliteit inhoud. Die beddens was gemaklik. Die feit dat elke kamer sy eie badkamer het, maak dit absloluut ideal vir groepe. Kan dit definitief aanbeveel.

Suzanne S – Oktober 2022

Exceptional

Khulekani – October 2022

Comfortable stay.

Beautiful home. Lovely braai area. Everything you need.

Elani - Aug 2022

Well-situated, neat and clean establishment.

Will recommend it to friends and family and will return.

Stephanus Esaias T – July 2022

Superb

Heather – 8 May 2022

Baie luuks en uiters netjies,

Ons kan dit beslis aanbeveel.

Marinda S – April 2022

I booked this accommodation for my wedding, it was so beautiful and spacious, my bridesmaids and myself enjoyed lounging at the swimming pool, and the air-conditioned home made it blissful to get into a wedding dress in the heated Wellington.

Elicia and her husband was so nice, and would pick up any time of the night to reply to a message or pick up a phone.

Catherine D – March 2022

Uitstekend

Top gehalte verblyf in Wellington.

Verna V – Maart 2022

Netjies, modern en privaat

Die fasiliteit het ons verwagtinge oorskry. Dit is skoon, modern, netjies en toegerus met alles wat jy benodig. Ons kon lekker braai. Die ontwerp is privaat. Die swembad was ook welkom op n snikhete warm dag in Wellington.

Etienne R – Maart 2022

A Perfect stay

Absolutely loved our stay from the start. Our host Elicia was very gracious. She welcomed us at the agreed time and even allowed us a late check out. The apartment is really well finished, well furnished and immaculately clean. Even the tea towels looked new. I will definitely book this again when I need to stay in Wellington.

Nazly K – February 2022

Exceptional

Jeanine W – February 2022

Wow Absolute WOW

Dit was perfek, alles in plek, veilig, skoon, vriendelik. Het al op n paar plekke regoor SA geslaap en by verre die beste.

Gert V – February 2022

Exceptional

Absolutely beautiful view and amazing luxuries in the house. They have planned for everything that is needed in a self-catering house. Everything was perfect.

Masrox – December 2021

Gorgeous place!

We had a great stay. A perfect is wonderfully furnished and has all the bells and whistles to make your stay as comfortable as possible. Would definitely recommend.

Molly F – November 2021

Exceptional

Sune S – November 2021

Perfect in every way!

Felt at home. This modern house had absolutely everything you needed, perfect stay for a wedding weekend or to visit the surrounding wine farms and not too far out of Cape Town. Bonus was each room had its separate en-suite bathroom. Wished we could stay at least an extra night. We will definitely go back!

Thank you so much.

Stefan M – October 2021

Best place to stay in the Boland

The place was fantastic. Very clean and stylish place with everything you needed. In a great location, was very accommodating and nice. Would definitely stay here again.

Francois B - September 2021

Absolutely beautiful.  I enjoyed it.

Janine M – July 2021

Baie netjiese huis in n veilige , mooi woonbuurt. Ons kleuters het die parkie reg langs die huis baie geniet.

Moderne huis met alle benodighede, gemaklik verhit  deur die koue naweek wat ons daar gebly het. Sal ook lekker wees in somermaande met n mooi swembad en braai-area.

Grettchen V – Mei 2021

Awesome

Perfect stay at A Perfect

Peter K – April 2021

Onvergeetlik

Baie netjiese, moderne plek. Die gasvrou is n baie vriendelike

Venchia B – November 2020

I enjoyed my stay at A Perfect.

The place was clean, stylish and the people were friendly as well as helpful when assistance was needed.

Christal R - September 2020

Uitstekende rustige verblyf.

Alles in die eenheid is van top gehalte. Die eenheid is ruim en met die lugversorging kon ons heerlik ontspan tydens die abnormale warm dae. Ons tiener het die swembad terde� geniet. Die woonbuurt is veilig en baie stil. Perfek, dankie.

Francois V - Maart 2020

Baie gemaklik en kinders het die swembad baie geniet.

Dit was bitter warm in Wellington die naweek toe ons daar was. So eienaars was baie akkommoderend en vriendelik. Ons het lekker geswem en gebraai. Die kamers was baie gemaklik

Janine G - January 2020

There is no better description than perfect for our stay at A Perfect. Our hosts were magnificent and definitely walked the extra mile. The luxury and comfort we experienced was a welcome surprise. Recommended and deserving a Perfect 10 rating!

We were able to completely relax, enjoy Wellington and is beautiful surroundings and return to a well equipped, safe and secure unit for a good night’s sleep.

Johann S - January 2020

Location, location.

Ideally located near James Sedgwick Distillery. Accommodation was neat, modern design and layout. Coffee, tea, milk and rusks provided. TV in every room, lovely comfortable beds (top quality) as well sublime finishes and touches. Highly recommended.

L. Derek N - Desember 2019

Fantasties.

Pragtige akkommodasie wat goed gele� is. Waarde vir geld

Henning V - November 2019

Pragtige plek. Ons het so lekker gebly, sal definitief weer daar bly in die toekoms.

Baie mooi plek. Lekker ruim. Home from home. Tien uit tien.

Elmarie E - Oktober 2019

Die woning is pragtig met baie aandag aan detail en die eienaars is gasvry en vriendelik.

Die huis het perfek aan ons behoeftes voldoen en die huis het oor alles beskik wat ‘n mens dalk mag nodig he. Die eienaars is vriendelik en tegemoetkomend en ons sal beslis weer daar tuisgaan as ons in die omgewing is en ook die aanbeveel vir ander. Baie dankie vir die heerlike verblyf.

Hendrik V - Oktober 2019

Soos die naam: Perfek.

‘n Bederfplek met alles wat nodig is.

Francois J - September 2019

Wow! Stylvol, weelde en vingerpunt-gemak!

Vriendelike, hulpvaardige gesin wat ons onmiddellik laat tuis voel het! Duisende dankies vir die vroeer inklok sodat my skoonsus wat sleg gevoel het kan rus. Die huis – wow so weelderig tog so huislik dat ek soos ‘n prinses gevoel het – definitief dubbele waarde vir geld! Riana U – Augustus 2019 Aangenaam. Vriendelik, gasvry en netjies!

Gloudina B - Augustus 2019

Comfy, spotless, amazing.

Enjoyed our stay. It was first class accommodation.

Brenda D - April 2019

Exactly what we expected.

Nice place, very comfortable.

Christian M - February 2019

The place lives up to its name.

A Perfect, Wellington is an incredible place. We had an amazing time, we just prefer to the owner to mind his own business, but other than that, they’re still worthy of a 5 – star destination for the holidays.

A Perfect’s management feedback:
Dear Nicholas
Thank you for your review. We don’t want to interfere, but management cannot mind their own business if you don’t keep to the rules. A Perfect is a respectful, 4 star establishment situated in a very good neighbourhood and in no way a ” party house”. In your confirmation letter which you signed and returned +/- 6 weeks prior to your visit it clearly states no loud activities are allowed and respect neighbours at all time. This was not the case as within 1 hour after your arrival you had your own mobile music set up at the swimming pool. The music and all of you were very loud and, in my opinion, very disrespectful towards management and all of our neighbours. Glass objects are not allowed in and close to the swimming pool due to the danger of glass breaking inside the swimming pool. This was not obeyed and all of you were drinking and partying inside the swimming pool. We have made a point not to interfere with any of your friends and only called you aside to discuss the situation in a professional manner after which we asked you to liaise the rules again to your friends. From our side we apologize if you felt offended in any way, but the rules were clear and by signing our confirmation letter you have agreed to the rules.
Kind Regards A Perfect Management

Nicholas A - January 2019

Uitstekend.

Baie, baie mooi en lekker plekkie om te bly. Skoon, netjies en alles wat jy nodig het. Sal weer daar bly as ons in Wellington is.

Andra L - November 2018

Baie modern en mooi!

Beslis die moeite werd!

Hannes G - November 2018

Alles: “perfect”. Goeie waarde vir geld. Baie luukse verblyf.

Ons het heerlik gerus en gekuier. Die verblyf is baie luuks. Ideaal gele in Wellington naby Paarl en Franschhoek. Ons sal beslis weer daar kuier.

Jean M - Oktober 2018

Pragtige plek!

Dit is ‘n pragtige plek en definitief geskik vir ‘n gesin. Elicia het ons baie welkom laat voel met ons aankoms. Sy was ook baie tegemoetkomend met ons uitkloktyd. Dit is gele in ‘n pragtige rustige omgewing en sal dit definitief aanbeveel.

Hannari L - September 2018

Fantasties.

‘n Pragtige skoon huis met veilige parkering. Ons is gasvry ontvang. Stil omgewing met baie wynplase naby. Sal weer bly.

Janette H - Augustus 2018

Probably the best stay away from home ever.

I simply loved this house! The owners were friendly and very helpful and their house is modern, beautiful and very clean. It truly exceeded my expectations as I am very skeptical about pictures on the internet. Will go back anytime.

Sherryn S - July 2018

A home away from home.

A beautiful home away from home. It has all the conveniences of being at home (WiFi and DStv). It is very cosy and has over enough room for 6 people.

Tarin-lee H - AprIL 2018

Netjies, skoon, rustig!

Pragtige plek, netjies, en heerlik vir gesin met kinders.

Marie D - Maart 2018

Prachtige lokatie, werkelijk zoals te zien op de site.

Prachtige lokatie en waar voor geld. Baaie net en verzorgd. Zeker aan te bevelen bij vrienden! Elicia Van Schoor en haar echtgenoot zijn zeer hulpvaardig en doen alles om de klant tevreden te stellen! Zeer gewaardeerd door ons gezelschap. Aan te bevelen bij vrienden die eveneens naar Wellington willen gaan.

Etienne Vancompernolle B - March 2018

Baie lekker en rustig.

Dit was baie mooi en skoon. Als was perfect.

Etienne D - Februarie 2018

Baie gerieflik, rustig, netjies en modern.

A Perfect bied baie goeie waarde vir geld. Hulle bied alle geriewe wat ‘n mens nodig het en nog meer. Ons het dit vreeslik geniet en sal beslis weer hier kuier.

Francois E - Januarie 2018

5 ster!

Skoon en netjies en word goed onderhou. Vriendelike eienaars en ons selfs gehelp met ons wasgoed. Sal beslis weer hier bly as ons in die toekoms weer Wellington besoek.

Ingrid J - Januarie 2018

Perfek! 5 ster!

Baie modern en gerieflik. Absoluut pragtig – Elicia en Wynand is baie vriendelik.

Marita V - Desember 2017

Baie netjies en lekker gebly.

Sal weer daar gaan bly het as ons nie Wellington toe getrek het nie.

Hein H - November 2017

Hoe kwaliteit, 100% waarde vir geld.

Weelderige verblyf wat spreek van die eienaars se weldeurdagte aandag aan detail. In hierdie verblyf kom niks kort nie. Die stil, rustige omgewing is lafenis is vir die siel. Binne maklike bereik van Stellenbosch en Paarl wynroetes.

Jackie B - November 2017

Uitstekende luukse verblyf.

Sou baie graag permanent hier wou bly.

Pieter J - Oktober 2017

5-ster gehalte!

Ons het gevoel asof ons in een van die beste hotelle in Kaapstad woon.

Louise V - Oktober 2017

A-Perfect!

Modern, stylvol en netjies.

Marna S - Oktober 2017

Pragtige plek.

Ons het heerlik oorgebly. Die huis is lieflik en modern.

Remona V - September 2017

Ongelooflik.

Baie nice! Sal beslis terugkom!

Jo-mari V - September 2017

Dit was baie lekker, sal definitief weer kom.

Ek het die rustigheid baie geniet. Die Huis is baie netjies, lekker warm. Als is so gemaklik.

Anneline R - Junie 2017

Pragtige plek, uitstekende verblyf met alle benodighede wat verblyf uiters aangenaam gemaak het Vriendelike ontvangs en assistering.

Lugverkoeling was ‘n welkome verligting in die hitte van Wellington. Uiters aanbeveelbaar as verblyf.

Francois D - Mei 2017

Well equipped modern home, very clean and well maintained.

We loved our 3 day stay at A Perfect. Good basis to visit Paarl, Stellenbosch and Tulbagh area in a safe neighbourhood.

Ruud Clarenbeek A - March 2017

A Perfect stay in A Perfect part of Wellington at A Perfect apartment.

Our first time in Wellington, but we certainly will be back. The apartment was perfectly styled and had all the comfort you need in a self-catering apartment. Perfect in lot of little details. We felt very welcome and hopefully will return to A Perfect on our next trip to South Africa.

Werner Smid T - February 2017

Ongelooflik!

Luuks, mooi, privaat. Alles wat jy nodig het om ‘n bietjie agteroor te sit en ontspan. Baie mooi en sal jou wildste verwagtinge oortref.

Danika D - Februarie 2017

Wonderful weekend! 5 star accommodation.

We can highly recommend staying at A-Perfect guest house. If you like new/modern/upmarket/safe, this is the place for you. We had an amazing weekend sharing the unit with friends. The house is immaculate, with top quality finishes, modern appliances, swimming pool, outside braai area, secure parking and 2 minutes drive to the centre of Wellington.

Mandy M - January 2017

A Perfect: die woord se dit klaar!

Ek travel gereeld rond en probeer altyd ‘n nuwe plekkie! Ek gee nooit gewoonlik volle 5’s nie , maar hierdie plekkie het my verstom! As jy in Wellington moet verblyf soek, hoef jy glad nie verder te soek nie, jy sal nie spyt wees nie.

Antonette C - Januarie 2017

Baie mooi blyplek met vriendelike omgewing vir kinders om oorkant die straat in ‘n mooi park te speel om hulle besig te hou.

Ek kan regtig A Perfect aanbeveel vir families wat wil wegbreek en ‘n stil en skoon blyplek soek. Baie luukse akkommodasie.

Johan K - Desember 2016

Beautiful, clean, complete space.

Stunning place with great finishes.

Adriaan V - November 2016

Awesome place!

We will definitely be back next year. Great place, nice decor, very peaceful. Close to all the wine farms. Comfy beds, beautiful garden area and braai area.

Claudette J - November 2016

Luuks, perfek en baie netjies.

A Perfect is uitstekende waarde vir geld. Dit voorsien in al die behoeftes van ‘n sakereisiger tot ‘n gesin wat op vakansie is. Die gastehuis is baie luuks, baie netjies en baie mooi skoon. Daar is veilige parkering, baie gerieflike braaiplek, ruim vertrekke, volledig toegeruste kombuis, en rustigheid. Ek sal vir seker weer van A Perfect gebruik maak in die toekoms, vir sakereise en vir vakansies.

Attie B - Oktober 2016

Pragtig, modern en verseker waarde vir geld!

Eienaar was baie vriendelik en behulpsaam. Ons het die 2 nagte verblyf baie geniet, gevoel of ons in ‘n luukse hotel bly!

Tanja R - Augustus 2016

Luuks, ruim en goed gelee.

Die eenheid is baie mooi,en stylvol gemeubileer. Dit is ruim met al die nodige geriewe en goeie sekuriteit. Naby aan die dorp in ‘n baie mooi buurt in die pragtige blouvlei area naby die wynplase en eetplekke in Wellington.

Juan M - Augustus 2016

Excellent. Very clean, modern and comfortable.

For self-catering accommodation, this unit was ideal as it was equipped with everything we needed to make our stay comfortable. Owners Elicia and Wynand were very friendly and helpful. The outside, covered barbeque area with lovely mountain views was a bonus and the well looked after municipal park opposite the unit was the ideal playground for our little ones. Thank you, we have enjoyed our short stay and will definitely be back. “A Perfect” is highly recommended.

Vlok L - July 2016

Excellent, clean and nice accommodation. Highly recommended ! We’ll certainly come back!

Luxury apartment with very friendly and helpful owners. The self catering “cottage” is located in a very quiet area. One of the best accommodations we’ve ever had in South Africa (we are regular visitors of this beautiful country). We enjoyed the braai facilities.

Ivo & Mart (Antwerp -- Belgium)